torsdag, april 06, 2006

I'm in Love with My Car

...med Queen från plattan A Night at the Opera strömmar ur högtalarna. Ha! Min iPod avnjuts nu vid varje färd. Fullproppad med låtar, med spellistor som Trashy, Country, The whole 9 yards, 3rd base, Softies så kan det bara bli helt kalas. Vilken känsla att blanda ny teknik med en riktig gammal hederlig bil. Jag blir så nöjd!

Var ute med familjen och finåkte idag. Det är rätt märkligt ändå vad folk glor. Känns inte riktigt som vi Svennar brukar göra det. Men med en stor härlig Caprice så ser man ju faktiskt folk som glor på riktigt. Dom flesta i smyg förstås, tror dom, framför allt vid rödljus - glor på och om man glor tillbaka så skruvas det med bakspeglar eller stereo. Vi är nog ett konstigt folk ibland. I Kina är man lite mindre försiktig och ställer sig och glor på mystiska saker (typ Svennar ;-). Frågan är om inte det är lite klokare än att tramsa runt och smyg-glo. Visst det finns en del som vinkar och visar tummen upp - nja, ett och annat annat finger kan man ju få ibland när man puttrar i 45 bara för det är så mysigt. Någon liten riskokare som kastar sig ut i vänsterfilen och symaskinsmotorn går på fullvarv. Jaja, vi vet ju alla vem som har det bäst.

Ha det gott där ute!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

har märkt en sak, oavsett om man kör i 45 eller 145 med vilken jänekbil som helst , så skall folk envist lägga sig klistrade bakom...
Också kul hur man totalt ändrar sin körstil när man kör riktig bil me :-)

Mårten

http://svammelsurium.blogg.se/

april 07, 2006  
Blogger lhg said...

Dom är ju så ledsna för att köra omkring i någon tråkig anonym bil utan själ.

/L.

april 08, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home