tisdag, april 25, 2006

Back in Black

Våren är här!! Jamen är detta skönt eller?!?! Körde runt i morse med rutorna nedrullade (och jag fick upp dom sedan oxå...) ackompanjerad av Back in Black. Absolut allt blir bara sååå mycket vackrare av lite sol och vår.

Det är faktiskt inte rättvist att vi skall bo i dessa trakter. Nja, men det är iallafall inte rättvist att det skall vara beckmörkt och deprimerande halva jäkla året. Fast det är ju som någon sade till mig idag: "annars hade man ju inte uppskattat våren så". Det kan man ju hålla med om men nog sjutton hade jag uppskattat om det var vår året runt och så kanske lite sommar då och då. Ibland kan tanken slå mig att det där med den globala uppvärmningen kanske inte är så dumt. Slår dock raskt ifrån mig denna tanke för annars står man väl upp till näsan i vatten vilket år som helst.

Appropå det där med global uppvärmning förresten: det finns ju de som ogillar att man kör omkring med sådana stora bilar som vi Chevrolet-fans gör. Vill bara nämna att våra gamla bilar går alldeles utmärkt att köra på E85!! Till och med 100% E85 men då kan det bli lite svårstartat ibland medan att blanda i 30-50% är helt smärtfritt. Lägg därtill att de flesta större moderna bilar drar ungefär lika mycket men inte kan blanda i någon sprit i tanken.

Flexifuel? Ha! Been there done that!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Keep up the good work!

å den svenska avundsjukan får man verkligen känna på när man kör järn från USA, folk tror att det är ofantligt dyra och törstiga grejer vi kör, fast ställ det mot svenssons XC90 så kommer vi billigare undan än vad folk anar...

maj 02, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home